La Chaiseronne : Quality, from field to plate... Butcher - Charcuterie - Caterer | Manche - Normandy |

     





Terrine Campagnarde' with Calvados

Composition : Pork liver, onions, egg, modified starch, calvados 1%, pepper flavouring and sugar


 

Mousse de Foie' with Normandy apple liqueur

Ingrédient : Pork liver, milk, egg, Norman apple liqueur 2%, onions, carrots, leaks, modified starch, salt and pepper seasoning


 

Boudin campagnard Normand

Ingredient : Pork (black pudding), hard fat, blood, onions, salt, pepper seasoning and sugar


 

Rillettes campagnardes Normandes

ingrédient : Pork, lard, onions, salt, pepper seasoning and garlic


 

Terrine au camembert Normand

Ingrédient : Pork liver, Normandy Camembert cheese 5%, onions, egg, modified starch, salt, crème fraîche, pepper seasoning and sugar



 

Terrine de Veau' Normandy style

Ingrédient : Calf's brisket 30%, pork, onions, modified starch, salt, orange zest 1% and pepper seasoning

 

Terrine de volaille aux raisins

Ingrédient : chicken meat 20%, pork, raisins 4%, onions, modified starch, egg, cognac 2%, salt and pepper seasoning

 

La teurgoule normande 190 et 500g

Ingrédient : Full-fat milk, rice, sugar, crème fraîche, vanilla pods, cinnamon and salted butter







La Chaiseronne - Jean Luc Blandin - Butcher and caterer in south Manche in Normandie - Cooked dishes - Marmites d'Augustine

Raw meat, ready to cook - Charcuterie, ready to eat - Traditional charcuterie - Traditional dishes - authentic flavours

BP 27 - 50370 BRECEY (Manche - Normandie) - Tél : +33 2 02 33 48 12 77 - fax : +33 2 02 33 48 82 43


 
Service proposé par Solaris @Proximité